KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki ogólnopolskiego konkursu "Kartka Wielkanocna"

Z przyjemnością przedstawiamy wyniki ogólnopolskiego konkursu plastycznego pt. "Kartka Wielkanocna" zorganizowanego przez Przedszkole Miejskie nr 214 z Oddziałami Integracyjnymi w Łodzi. Serdecznie dziękujemy dzieciom i nauczycielom za zaangażowanie i trud włożony w przygotowanie prac konkursowych.

Jury wyłoniło następujących laureatów konkursu:

 

I miejsce:

Aleksandra D. - Przedszkole Samorządowe nr 79 „Konwaliowy Zakątek” w Białymstoku

 

II miejsce ex aequo:

Stanisław A. - Przedszkole Miejskie nr 4 w Łodzi

Laura P. - Samorządowe Przedszkole nr 11 im. Misia Uszatka w Krakowie

 

III miejsce:

Justyna M. - Przedszkole nr 5 w Ustroniu

 

4 wyróżnienia:

Iga S. - Przedszkole nr 124 Wesoła Ludwiczka w Poznaniu

Aleksandra Stefania K. - Samorządowe Przedszkole nr 11 im. Misia Uszatka w Krakowie

Maksymilian S. - Przedszkole Miejskie nr 4 w Łodzi

Bartosz P. - Przedszkole Publiczne nr 5 w Łasku

 

Serdecznie gratulujemy!

Dyplomy, podziękowania i nagrody rzeczowe dla laureatów oraz autorów wyróżnionych prac zostaną wysłane pocztą.

Dyplomy i podziękowania dla pozostałych uczestników zostaną przesłane drogą mailową.