KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: GRUPA V

Projekt edukacyjny - "Technikoludek, czyli przedszkolak w świecie technologii"

Z przyjemnością informujemy, iż grupa Kotki dołączyła do projektu „TECHNIKOLUDEK, CZYLI PRZEDSZKOLAK W ŚWIECIE TECHNOLOGII”. Projekt jest odpowiedzią na priorytety MEN na rok szkolny 2020/2021, którym jest: „Wykorzystanie w procesach edukacyjnych narzędzi i zasobów cyfrowych oraz metod...

Projekt edukacyjny - "Kreatywność budzi w nas muzyka"

W ramach projektu pragniemy jeszcze bardziej przybliżyć Wam muzykę klasyczną w bardzo prosty sposób, a także zachęcić do dzielenia się swoją twórczością. Chcemy abyście uwierzyli, że każdy potrafi być twórczy i kreatywny, a muzyka jest do tego najlepszym narzędziem i stymulatorem. Jakie są jego c...

Kodowanie

17.10.2020
Kodowanie

Kodowanie

17.10.2020

Kotki biorą udział w projekcie edukacyjnym "Technikoludek, czyli przedszkolak w świecie technologii". Wykonujemy jedno z zadań - kodujemy....

Sałatka owocowa

Kotki poznając owoce poprzez dotyk, smak, zapach. Własnoręcznie wykonana sałatka owocowa smakuje wyśmienicie....

Litera T

17.10.2020
Litera T

Litera T

17.10.2020

Poznajemy literę T. Ozdabiamy, wyklejamy i świetnie się bawimy....

W poszukiwaniu jesieni

Wybraliśmy się na poszukiwanie jesieni w ogródku. Zobaczcie Nasze skarby....

Zabawy na placu zabaw

Kotki figlują na placu zabaw w ogrodzie przedszkolnym....

Bum bum rurki

25.09.2020
Bum bum rurki

Bum bum rurki

25.09.2020

Realizujemy pierwszą część projektu edukacyjnego "Kreatywność budzi w nas muzyka". Aktywność własna z bum bum rurkami....

Śniadanko

25.09.2020
Śniadanko

Śniadanko

25.09.2020

Panie kucharki smacznie gotują, a my wszystko pięknie zjadamy....

Bezpieczeństwo na drodze

Nasze przedszkolaki wybrały się na spacer po okolicy. Poznajemy zasady bezpiecznego poruszania się po drodze....