KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: GRUPA V

Zimowe zabawy

15.01.2021
Zimowe zabawy

Zimowe zabawy

15.01.2021

Zimowe zabawy w ogrodzie przedszkolnym....

Wizyta Świętego Mikołaja

Dzieci odwiedził Święty Mikołaj z prezentami....

Jasełka

17.12.2020
Jasełka

Jasełka

17.12.2020

Dzieci zaprezentowały swój jasełkowy występ przed kamerą....

Straż Miejska

11.12.2020
Straż Miejska

Straż Miejska

11.12.2020

Odwiedził nas Strażnik Miejski, który przeprowadził pogadankę na temat bezpieczeństwa....

Mikołajki

11.12.2020
Mikołajki

Mikołajki

11.12.2020

07.12 świętowaliśmy Mikołajki - były konkursy, zabawy, tańce. Świetnie się bawiliśmy....

Bal Andrzejkowy

Dziś Bal Andrzejkowy - wspólnie wróżymy i się świetnie bawimy....

Wizyta na poczcie

Dzieci napisały list do Św. Mikołaja, więc wybraliśmy się na pocztę, aby go wysłać....

Dzień Pluszowego Misia

25 listopada dzieci świętowały Dzień Pluszowego Misia. Brały udział w misiowych zabawach i wykonały eko-misia....

Urodziny Wiktorii

Dzieci świętowały urodziny Wiktorii....

Dzień Niepodległości

Dzisiaj świętowaliśmy Dzień Niepodległości - dzieci punktualnie o godzinie 11.11 odśpiewały hymn państwowy....