KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa I

Grupa integracyjna

"KUBUSIA PUCHATKA"

NAUCZYCIELKI PROWADZĄCE GRUPĘ:

mgr Ewa Krakowiak

dyr. mgr Żanetta Solewicz

NAUCZYCIEL WSPIERAJĄCY:

mgr Ewa Kozakiewicz

PRACOWNIK OBSŁUGI:

Małgorzata Plewa

GODZINY PRACY ODDZIAŁU:

8.00 - 15.00

Projekt Międzynarodowy

Międzynarodowy Projekt Czytelniczy "Magiczna moc bajek" został ukończony. Dzieci z grupy I ,, Kubusia Puchatka”, otrzymały dyplomy za udział w projekcie. Dyplomy otrzymali również rodzice, którzy chętnie pomagali w realizacji projektu, podczas nauki zdalnej. Podczas zajęć projektowych najwięcej ra...

Realizacja VIII modułu projektu

Dzieci z grupy Kubusia Puchatka zrealizowały Moduł VIII Projektu ,, Magiczna Moc bajek". Rozmawiały na temat: mądrości i odpowiedzialności. Doszły wspólnie do wniosku, że człowiek odpowiedzialny to człowiek, który nie tylko ma przyjemności, ale i swoje obowiązki, które stara się wypełniać. Człowi...

Nasze działania w ramach Międzynarodowego projektu czytelniczego

Dzieci z grupy "Kubusia Puchatka" realizowały w ramach Projektu Czytelniczego "Magiczna moc bajek" Moduł VII. Dzieci wyjaśniały co to jest złośliwość i pokojowość. Pokazywały jak wygląda złość. Stworzyły grupowy kontrakt. Zastanawiały się "Co by było, gdyby na świecie nie było życzliwych ludzi". Omawiały treść bajki "O...

Dzień Dzieci z Zespołem Downa

Dzieci uczciły Dzień Dzieci z Zespołem Downa...

Magiczna moc bajek

W związku z realizacją projektu ,,Magiczna Moc Bajek” zrealizowaliśmy zadania już z Modułu V i VI . Czas szybko leci. Dzieci z grupy I między innymi wzięły udział w konkursie na kartkę urodzinową dla Koziołka Matołka....