KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Z przyjemnością przedstawiamy wyniki ogólnopolskiego konkursu plastycznego pt. " Kartka Wielkanocna " zorganizowanego przez Przedszkole Miejskie nr 214 z Oddziałami Integracyjnymi w Łodzi. Serdecznie dziękujemy dzieciom i nauczycielom za zaangażowanie i trud włożony w przygotowanie prac konkursowych. Jury wyło...

Z przyjemnością przedstawiamy wyniki konkursu teatralnego „ Przedszkolaki wiersze znają i je przedstawiają” zorganizowanego przez Przedszkole Miejskie nr 214 z Oddziałami Integracyjnymi w Łodzi. W konkursie wzięły udział dzieci z placówek z różnych części Polski. Dziękujemy wszystkim dziec...

Teatr Widzimisie

01.03.2021 odwiedził nas Teatr Widzimisie z przedstawieniem teatralnym pt:"Żuczek". Dzieci były bardzo zadowolone i z zapartym tchem oglądały przedstawienie....

Bal Karnawałowy

W tłusty czwartek w naszym przedszkolu odbył się Bal Karnawałowy, podczas którego dzieci brały udział w konkursach i świetnie się bawiły....

Teatr Pacuś

04.02.2021
Teatr Pacuś

Teatr Pacuś

04.02.2021

Dzieci na zielonej trawce oglądają przedstawienie teatralne....

Koncert Kolęd

01.02.2021
Koncert Kolęd

Koncert Kolęd

01.02.2021

W styczniu dzieci wzięły udział w koncercie kolęd podczas którego odśpiewały znane kolędy i pastorałki. Zapraszamy do obejrzenia występów dzieci:  ...

Przedstawienie teatralne

W styczniu odwiedził nas Teatr Widzimisie z bardzo ciekawym przedstawieniem teatralnym....

Ogólnopolski konkurs plastyczny "Rośliny chronione w Polsce"

Wyniki ogólnopolskiego konkursu plastycznego Rośliny chronione w Polsce .   Z przyjemnością przedstawiamy wyniki ogólnopolskiego konkursu plastycznego pt. " Rośliny chronione w Polsce " zorganizowanego przez Przedszkole Miejskie nr 214 z Oddziałami Integracyjnymi w Łodzi. Serdecznie dziękujemy dz...

Pojazd przyszłości

To tytuł wystawy, którą przygotowały Kangurki wspólnie z rodzicami. Pojazdy zachwyciły wszystkich swą różnorodnością. Dziękujemy rodzicom i dzieciom za zaangażowanie i pomysłowość....