KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa VIII

Grupa integracyjna

"WESOŁE KRASNALE"

NAUCZYCIELKI PROWADZĄCE GRUPĘ:

mgr Magdalena Grzegorczyk

mgr Anna Sośnierz

NAUCZYCIEL WSPIERAJĄCY:

mgr Julia Kołodziejska

POMOC NAUCZYCIELA:

Barbara Maciejewska

PRACOWNIK OBSŁUGI:

Agnieszka Pluta

GODZINY PRACY ODDZIAŁU:

8.00 - 17.00

Pieczemy pierniczki

Zbliża się czas przygotowań świątecznych. My również w przedszkolu postanowiliśmy wziąć w nich udział. Słuchając i śpiewając kolędy przygotowujemy korzenne pierniczki. Wybieranie foremek, wycinanie świątecznych kształtów i pieczenie pierniczków przez nasze kochane Panie kucharki. Słodki upominek od...

Zabawy z piaskiem kinetycznym

Bawimy się piaskiem kinetycznym, ćwiczymy swoje rączki....

Pieczenie ciasteczek

W przedszkolu również mamy czas na zajęcia kulinarne. Dziś pieczenie ciasteczek! Przygotowanie ciasta, wybór i  nakładanie nadzienia oraz formowanie. Nagroda za pracę jest oczywiście...degustacja! Pyszności....

Zimowe zabawy

23.01.2021
Zimowe zabawy

Zimowe zabawy

23.01.2021

"Zima, zima, zima, pada, pada śnieg..." - pogoda zupełnie jak w naszej ulubionej piosence! Z radością bawimy się na śniegu, lepimy bałwana, robimy orzełki i rzucamy się śnieżkami. A ile przy tym radości i emocji....

Zajęcia na sali gimnastycznej

Zajęcia na sali gimnastycznej - intensywna dawka ruchu pozwala nam skoncentrować się i pilnie pracować w klasie. Gimnastyka, zabawy ruchowe i aktywność sensoryczna na huśtawce i trampolinie pozwalają nam rozwijać się zdrowo, dając upust rozpierającej nas energii....