KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrekcja

mgr Żanetta Solewicz

Wicedyrektor

mgr Maria Kowalczyk

Nauczyciele

mgr Ewa Krakowiak

mgr Karolina Bednarska

mgr Maria Ciach

mgr Aneta Marat

mgr Anna Zawadzka

mgr Aleksandra Sadurska

mgr Ewa Kloczyńska

mgr Magdalena Owczarek

mgr Elżbieta Gałkowska

mgr Katarzyna Brodecka

mgr Elżbieta Klimkiewicz-Kujawska

mgr Izabela Makowska

mgr Anna Sośnierz

mgr Magdalena Grzegorczyk

mgr Magdalena Ośkiewicz

lic Aleksandra Fischer

mgr Izabela Kaźmierczak

mgr Magdalena Chołderny-Bednarek

Specjaliści

mgr Joanna Krawczyk - psycholog

mgr Anna Szczepańska - logopeda

mgr Aleksandra Szczecińska - rehabilitant

mgr Ewa Kozakiewicz - pedagog specjalny

mgr Aleksandra Rojkowska - pedagog specjalny

mgr Monika Bartosiak - pedagog specjalny

mgr Rafał Sabicki - pedagog specjalny

mgr Julia Kołodziejska - pedagog specjalny

Pomoc nauczyciela

Beata Graczyk

Liliana Tylman

Barbara Maciejewska

Pracownicy obsługi

Małgorzata Plewa

Lidia Strzelczyk

Monika Kozub

Katarzyna Szczypiorska

Agnieszka Kuraś

Agnieszka Pluta

Anna Jachimowska

Izabela Białek

Małgorzata Turalska